Velkommen til Golfudstyrengland.dk

golfswingGolfudstyr EnglandGolfbolde til den rigtige pris… Ladies-Mens-Junior

Hvad er der i en golfbold? Chemi med komprimeret luft, kerne og en aerodynamisk overflade struktur, er de mest vitale dele i en moderne golfbold. De tidligste dage i øst Scotland hvor golf- spillet endnu ikke var ordentlig organiseret, var golfkøller og golfbolde lavet af træ!

Det var i ca. år 1618 at de første golfbolde med fjer i, blev introdoceret, disse golfbolde var håndlavede af kohud med gåsefjer stoppet i, de blev lavet mens de var våde, så når de tørrede op udvidede fjerne sig og golfbolden blev meget hård.

De næste golfbolde hed Gutti golf bold, og denne golfbold var lavet af gummi, som de fik fra et træ der voksede i troperne, det var nemt at forme gummien, og billige at reproducere.

Det var i overfladen af golfbolden, man fandt ud af med ny teknologi at lave dimpels, så golfbolden kom til at få en ordentligflugt, og danne skole for de golf-bolde der findes i dag.

I dag er golfbolde ikke bare golfbolde, det er et videnskabelig designet stykke golfudstyr, dimpels i overfladen gør at luftmodstanden mindskes – hvis du ser nøje efter vil du kunne se forskel på de forskellige mærker af golfbolde´s dimpels samt antal af samme.

Herunder vil du finde et rigt udvalg af golfbolde i alle pris kattegorier, og når du klikker ind og kikker nærmere på tilbudene,vil du finde et hav af gode golfbold tilbud! Klik og se nærmere på alle ClickGolf gode tilbud!

Du kan købe golfbolde og golfudstyr mange steder, både online og offline, og der er forskellige mærker og forskellige priser, det jeg her tilbyder er priser der gennemsnitlig ligger noget lavere end på det danske marked . Jeg syntes at ClickGolf har et stort udvalg af golfbolde, golf køller, jern, golfudstyr, golfsko, golf tøj regntøj og nogle gode leverings og handels betingelser. Se yderligere lev. og handels betingelser for clickgolf.co.uk.

Se under Returns (Varer Retur) og Delivery info. (Varer Levering) Du er også velkommen til at sende mig en mail hvis du er i tvivl om noget. ClickGolf: Levering er gratis hvis du køber golfudstyr for mere end £299,- ca. (kr.2700,-) og hvis du køber for under dette beløb koster fragten £10,00ca. kr.( 90,-)

Hovedparten af vore ordrer på golfudstyr bliver leveret direkte fra lager, og leveringstid ca. 4-6 arbejdsdage fra bestillings dato.

Jeg tager forbehold for trykfejl, og varer der er udgået, eller prisændret. Bemærk altid mange udsalgstilbud.

Der er ingen grund til at være bange for at handle på nettet, så længe du holder dig til web-sider inden for EU´s grænser, og nu har England en aftale med EU,

Se regler her:
Aftale om det fremtidige forhold mellem EU og Storbritannien:

Hvad betyder Brexit for dig som privatperson?

.

Med venlig hilsen golfudstyrengland.dk Golfbolde og golfudstyr til den rigtige pris.. .Golfudstyr fra england

Peter Kristoffersen 30 år med golf. Køb golfbolde direkte fra England online...

Golfkøller, driver og jern til den rigtige pris..

Kære GolferDet er min mening med denne side om golfbolde og golfudstyr, at holde dig opdateret med de bedste tilbud på golfkøller, golf trolly, golfsko, golf tøj og golftilbehør.

Jeg syntes selv at Clickgolf er en solid leverandør, af golfudstyr, at samarbejde med, og håber også at du må blive tilfreds med deres service.

portræt billedMed venlig hilsen Peter Kristoffersen 40 år med     golf!pk@email.dk

Golfbolde Fra England

​Stort Udvalg af golfbolde til små priser…

Klik på Billederne og se mere…

Wilson golfboldeSrixon golfboldeTeitleist nxt tour golfboldeTitleist golfbolde englandTaylor made golfboldeWilson DX golfbolde

Spar op til 60%

Se gode tilbud Sale Altid ca. 50 gode tilbud på golfkøller, golfsko, golfbeklædning m.m.

Golftøj klik på billed se mere.

Golf jakke rød

Golf Driverklik på billed se mere.

Golf Driver

Golf trollyklik på billed se mere.

El Golfvogn

Golf Begyndersætklik på billed se mere.

Golf begyndersæt

Golf Putterklik på billed se mere.

Golf Putter

Golf Boldeklik på billed se mere.

Srixon golfbolde

© 2006 The Company, Inc. All rights reserved.Golfudstyr: Golfudstyrengland.dk Legal Information : Privacy Policy