Velkommen til Golfudstyrengland.dk

golfswingGolfudstyr EnglandGolf Bags til den rigtige pris… Ladies-Mens-Junior

Golfbags Fra England, Stort Udvalg…

Klik på billeder og se mere…​

tour golf baggolf bagvogn golf bagGolf bagbære golf baggolf bære bagBære golf bag

Du skal også ha en golf bag til at bære golfkøllerne i, det er en god ide at tænke over, hvor meget plads og hvor mange forskellige lommer man vil få brug for, du kan få en golf bag, der er special egnet til at køre på en golfvogn, og “bærerbag” som du bære på ryggen, med sele så du fordeler vægten over hele ryggen!

Bære bags bruges fortrinsvis om vinteren, da de fleste baner har vognforbud, og i en bærerbag er der som regel plads til regntøj, og de forskellige golftilbehør ting som golfbolde, tee, drikke-flaske og golf handsker m.m.

Golfbag til at køre på en golfvogn, syntes jeg er mest behagelige!der er plads til skiftetøj, golfregnsæt, golfbolde, golf handsker, drikkeflasker m.m.”ja du kan stort set flytte hjemme fra”.Du vil her på denne side finde en mængde gode golftilbud på golf tasker,(golfbag) samt golftilbehør, golf handsker, golf dvd, golf bøger, brugt demo golfudstyr, golf gps, golfbælter m.m

Klik her og se ClickGolf gode tilbud!

Du kan købe golfbags mange steder, både online og offline, og der er forskellige mærker og forskellige priser, det jeg her tilbyder er priser der gennemsnitlig ligger noget lavere end på det danske marked.

Jeg syntes at ClickGolf har et stort udvalg af de bedste mærkevarer af golf bags, golf køller, jern, golfudstyr, golfsko, golftøj regntøj og nogle gode leverings og handelsbetingelser.

Se yderligere lev. og handels betingelser for ClickGolf   Se under customer information (Varer Retur) og Shippinginformation. (Varer Levering)

Du er også velkommen til at sende mig en mail hvis du er i tvivl om noget. Jeg tager forbehold for trykfejl, og varer der er udgået eller pris ændringer.

ClickGolf: Levering er gratis hvis du køber golfudstyr for mere end £299,- ca. (kr.2700,-) og hvis du køber for under dette beløb koster fragten £10,00ca. kr.( 90,-) Hovedparten af vore ordrer på golfudstyr bliver leveret direkte fra lager, og leveringstid ca. 4-6 arbejdsdagefra bestillings dato.

Bemærk der er altid mange udsalgstilbud.

Der er ingen grund til at være bange for at handle på nettet, så længe du holder dig til web-sider inden for EU´s grænser, og nu har England en aftale med EU,

Se regler her:
Aftale om det fremtidige forhold mellem EU og Storbritannien

Hvad betyder Brexit for dig som privatperson?

Med venlig hilsen golfudstyrengland.dk Golfbag og golf-tilbehør til den rigtige pris… .

Golfudstyr EnglandPeter Kristoffersen 40 år med golf. Køb golfbag direkte fra England online…Golfbag og golf-tilbehør til den rigtige pris… til Ladies-Mens-Junior

Se Valuta kurser herog omregn £ til DK.

Kære GolferDet er min mening med denne side om golfbags og golfudstyr, at holde dig opdateret med de bedste tilbud på golfkøller, golf trolly, golfsko, golf tøj og golftilbehør.

Jeg syntes selv at Clickgolf er en solid leverandør, af golfudstyr, at samarbejde med, og håber også at du må blive tilfreds med deres service.

Med venlig hilsen Peter Kristoffersen 40 år med    golf!pk@email.dk

Klik på logo og se stort udvalg af golf jern, golf køller og El- golfvogne til rigtige priser!

powakaddy el-vogn

motocaddy el-trolly

Yonex golfudstyr

Wilson Starf golfjern

Titleist golfudstyr

taylormade golfudstyr

ping golfudstyr

Nike golfudstyr

Mizuno Golfudstyr

Cobra golfkøller

Clicgear golf trolley

callaway golf udstyr

Spar op til 60%

Se gode tilbud Sale Altid ca. 50 gode tilbud på golfkøller, golfsko, golfbeklædning m.m.

Golftøj

Golf jakke rød

Golf Driver

Golf Driver

Golf trolly

El Golfvogn

Følg Resultater live på Europeantour

european_tour

Følg Resultater live på US PGA TOUR

Us Pga Logo

Se Valuta kurser her og omregn £ til DK.

Golf Begyndersæt

Golf begyndersæt

Golf Putter

Golf Putter

Golf Bolde

Srixon golfbolde

© 2006 The Company, Inc. All rights reserved.Golfbags: Golfudstyrengland.dk Legal Information : Privacy Policy